nlc.hu
Aktuális

Megyeri Csilla reagált a pletykákra

Megyeri Csilla reagált a pletykákra, miszerint titokban férjhez ment

Az influenszernek egy posztja indította be a találgatásokat.

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt idén már bizonyították, hogy nagyszerű párost alkotnak, amikor megnyerték a Nyerő Párost. Azóta természetesen mindkettőjükre nagyobb figyelem szegeződik, éppen ezért egy-egy szóba belekapaszkodva, hamar beindul a követők fantáziája. 

Molnár Zsolt és Megyeri Csilla (1)

Fotó: Instagram

Csilla karácsonykor kitett posztja igazi pletykavonatot indított el: „Áldott, békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek a sosem százas Molnár-Megyeri família” – írta a cuki fotók mellé, melyből sokan arra következtettek, a pár titkos esküvőn kötötte össze az életét. 

A Bors megkereste az influenszert, aki tiszta vizet öntött a pohárba. 

Ha titkos esküvőnk lett volna, arról úgyis tudnátok! Csak tetszik, hogy alliterál a nevünk, szeretek így hivatkozni magunkra – mondta a napilapnak, majd kitért a befuccsolt karácsonyi terveire. – Egyáltalán nem akartam telefonozni karácsonykor, hiszen ezek a napok a családdal eltöltött minőségi időről szólnak. Bevallom, nem voltam száz százalékig ügyes. Néhány képet azért kiraktam, mert tudom, hogy kíváncsiak az emberek, hogy nekünk milyen a fánk, mi a helyzet velünk. De közben tudom, hogy nem másokkal kéne foglalkoznom. Engem is zavar, ha valaki ilyenkor folyton telefonozik, rakosgatja ki a storykat.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top