nlc.hu
Sztárok

Szakítottak Megyeri Csilláék?

Megszólalt Megyeri Csilla az állítólagos szakításról és szétköltözésről

Reagált a pletykákra az influenszer.

Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolti több mint tíz éve vannak együtt. A hullámvölgyek ellenére is mindig kitartottak egymás mellett. Most viszont olyan hír kapott szárnyra, miszerint szétköltöztek és szakítottak – írja a Bors.

Molnár Zsolt, Megyeri Csilla

Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolti a Nyerő Páros 6. évadában, 2022-ben – Fotó: Sajtóklub

A Redditen merült fel olyan pletyka, miszerint szakított a sztárpár, mivel Megyeri Csilla egy másik lakásból posztolt, ráadásul a közös fotóknak is nyoma veszett az utóbbi időben. A bulvárlap utánajárt, hogy mi az igazság minderről, Megyeri Csilla tiszta vizet öntött a pohárba a párkapcsolatáról.

 A Sztárboxban is bizonyító influenszer cáfolta, hogy szakítottak volna Zsoltival. Elmondása szerint jól vannak a vőlegényével, csupán nagyon elfoglaltak voltak mostanában, mivel az életük nemrég egy újabb mérföldkőhöz érkezett. 

Az igaz, hogy az utóbbi időben kevesebbet posztoltam, de nemcsak Zsoltiról, hanem magamról is. Lelkileg egy nehéz időszakon vagyok túl” – indokolta a kevés közös fotót Megyeri Csilla, aki arról is beszélt, hogy van alapja a költözésről szóló pletykáknak, ám szó sincs különköltözésről. „Nemrég költözködtünk, ami szintén minden időnket felemésztette. Ja, és igen, együtt költöztünk!” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top