nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla bokszkesztyűt húzott

Megyeri Csilla: „Jöhet bármilyen rosszindulat-cunami, ezek csak minket szolgálnak, és erősebbé tesznek”

Úgy véli, igazi harcos válhat belőle.

A minap tette közzé az RTL azoknak a hírességeknek a nevét, akik ringbe szállnak majd az idén visszatérő Sztárbox című műsorban. Köztük van Megyeri Csilla is, akinek ez épp jókor jött, hiszen nehéz időszakot tudhat maga mögött. 

Megyeri Csilla

Fotó: Birton Szabolcs

Júliusban a debreceni Campus fesztiválon megtámadták és megverték az influenszert, akit nagyon mélyen megviseltek a történtek. Lassan egy hónappal az eset után viszont már büszkén ír arról, hogy a boksz segített neki felállni a padlóról. 

„Az erős emberek nem egyszerűen úgy születnek…, őket az élet nehézségei kovácsolják azzá. Mentálisan és emocionálisan növekednek, egy-egy nehézség után emelt fejjel állnak és mennek tovább…, és erősségüket nem tudják megtagadni. Mindegy, min mennek keresztül, ők túlélik. Igazi harcosok! Azt hiszem, hogy »büszkén« mondhatom, hogy én is ezt a »csapatot« erősítem. Menni, elesni, felállni…. Újra! Menni, elesni, felállni… – és jöhet bármilyen rosszindulat-cunami, ezek mind-mind csak minket szolgálnak, értünk vannak, és erősebbé és erősebbé tesznek. Az élet/Sors most ezt a feladatot/kihívást gördítette elém, és én elszántan veszem az akadályt. Ezzel együtt kaptam egy igazi harcost, egy bajnokot is magam mellé az útra, Barbarian Tomit, akinek már most nem lehetek elég hálás…, hiszen engem választott és bizalmat szavazott nekem úgy, hogy tudta: életemben nem volt bokszkesztyű a kezemen, és kevés idő áll majd a rendelkezésünkre. Lássuk be, ő is szereti a kihívásokat” – olvasható az influenszer legutóbbi Instagram-bejegyzésében, melyet ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top