nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla a nehéz hónapokról

Megyeri Csilla bevallotta, összezuhant a Sztárboxban elszenvedett vereség miatt

Folyamatosan magában kereste a hibát.

Megyeri Csilla és Berki Mazsi voltak az elsők, akik tavaly ringbe szálltak a Sztárboxban. Az influenszer felkészülését hónapokig követhették rajongói, ráadásul annyira lelkes lett a boksz iránt, hogy még magára is tetováltatott egy pár kesztyűt. Sokakat ezért ért meglepetésként, hogy Mazsi szinte játszi könnyedséggel győzte le a ringben. 

Megyeri Csilla

Fotó: Olajos Piroska

Csilla az összecsapás után azt mondta, győzött a rutin, hiszen Mazsi régebb óta sportol, mint ő. Akkor nem mutatta, valójában mennyire megviselte a vereség, most viszont kiderült, olyan mélypontra zuhant, ahonnan párja, Zsolti sem tudta kihúzni. 

 „A boksz teljesen beszippantott, minden félredobtam, beleadtam apait-anyait, mindennek pedig egyetlen este alatt vége lett, amikor Berki Mazsitól kikaptam. Hatalmas űr maradt bennem. Többet vártam magamtól. Volt bennem csalódottság, és sajnáltam, hogy azoknak is csalódást okoztam, akik győzelmet vártak tőlem. Magamba fordultam, folyamatosan azon agyaltam, mivel tudtam volna eredményesebb lenni. Zsolti próbált ebből a lelki veremből kihúzni, de nem mindig sikerült, mert én szerettem magamban lenni és egyedül bánkódni. Ez pedig a kapcsolatunkra sem volt jó hatással” – fogalmazott Csilla a Blikknek

Az influenszer befordulása idővel a követőinek is feltűnt, így nem titkolta tovább, valóban hullámvölgybe került a kapcsolata, ám sikeresen kimásztak a gödörből, ő pedig új erőre kapott.

Újra lejárok heti háromszor edzeni, ez is segít helyrejönnöm, mert a hobbim és a szerelmem lett a sport.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top