nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla a Sztárboxban

Megyeri Csilla készül a küzdelmekre: „A ringben vicsorgó csivavává válok”

Még időre van szüksége ahhoz, hogy az indulatait kezelni tudja.

Ősszel visszatér a Sztárbox az RTL-re, a hírességek pedig már gőzerővel készülnek a meccsekre. Istenes Bence például már nemegyszer posztolt fotókat az eddigi sérüléseiről, Rácz Jenőt a felesége trenírozta, Berki Mazsi pedig szintén kemény edzéseket végez a siker érdekében. A nemrég fesztiválos balhéba keveredett Megyeri Csilla is nagy erőkkel készül, erről pedig a Storynak mesélt.

„Mentálisan vagyok a legerősebb, és fizikálisan készen állok bármilyen megmérettetésre. Viszont könnyen elborul az agyam, és olyankor teljesen elveszítem a kontrollt. Meg kell tanulnom kordában tartani az indulataimat, mert kesztyűzés közben könnyen felhergelem magam, és a ringben vicsorgó csivavává válok” – mondta Csilla, aki a jövőben sem szeretne lemondani az edzésekről.

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla (Fotó: Trenka Attila)

„Pár héttel ezelőtt a bal oldalamra varrattam egy pár bokszkesztyűt, mert úgy érzem, a bunyózással új időszámítás kezdődött az életemben.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top