nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csillát így motiválja edzője

Megyeri Csilla édesapját látja edzőjében: „Amikor itt hagyott minket apa, akkor bennem összedőlt egy világ”

Régi sebeket tépett fel.

Hamarosan érkezik az RTL képernyőjére a Sztárbox című műsor, melynek szereplőiről pár hete rántotta le a leplet a csatorna. A hírességek azóta akár vérző arccal is, de keményen edzenek, hogy leverjék ellenfelüket a ringben. 

Megyeri Csilla és edzője, Tamás

Fotó: Instagram

Megyeri Csilla annyira megtalálta magát ebben a sportban, hogy még tetoválást is csináltatott egy pár bokszkesztyűről. Mint kiderült, nem csak az edzés, de edzője is rendkívül jó hatással van rá. 

Nem csak a boxra tanít, hanem az életre is. Mindig olyan jó hasonlatokat mond, például, hogy ‘A ring olyan, mint az élet, kapod a pofonokat, néha te is adod, de ha földre kerülsz, mindig fel kell állni, és menni kell tovább… Igaz, hogy mindössze 4-5 év van köztünk, de olyan, mintha apukám tanítana. Mindig olyan jó dolgokat mond és motivál, tanácsot ad. Ez nagyon fontos – mondta egy korábbi interjúban Csilla, amit most a story.hu szemlézett. Az influenszer 2014-ben veszítette el az apukáját, ami hatalmas törést okozott az életében. – Amikor itt hagyott minket apa, akkor bennem összedőlt egy világ. Azt éreztem, mintha az egyik felem is meghalt volna. Volt egy időszakom, amikor azt éreztem, hogy minden mindegy, akár bankot is rabolhatok, nem érdekel, mert elvesztettem a számomra legfontosabb embert. Tényleg nagyon nehéz volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top