nlc.hu
TV-sztárok

Megyeri Csilla reagált a pletykákra

Megyeri Csilla: „Úgy hallom, hogy már megint jól levarrtak”

Követői díjazták a humorát.

Múlt héten tette közzé az RTL azoknak a hírességeknek a nevét, akik ringbe szállnak majd az idén visszatérő Sztárbox című műsorban. Köztük van Megyeri Csilla is, akinek ez épp jókor jött, hiszen nehéz időszakot tudhat maga mögött. Júliusban a debreceni Campus fesztiválon megtámadták és megverték az influenszert, akit nagyon mélyen megviseltek a történtek

Megyeri Csilla

Fotó: Trenka Attila

Azóta viszont lelkesen posztol róla, mennyire bevált neki a boksz, ami nem csak a feszültséget vezeti le, de lelkileg is új erőre kapott tőle. Úgy tűnik, annyira megtalálta a magának való sportot az influenszer, hogy legutóbbi Instagram-bejegyzéséből kiderült, még egy bokszkesztyűt is magára tetováltatott. 

„Úgy hallom, hogy már megint jól levarrtak… Hát na…, akkor mutatom az eredményt” – írta a posztjában Csilla, melyben részben arra is reagált, hogy a Redditen kezdett terjedni egy pletyka, miszerint több férfival, köztük Istenes Bencével is közeli viszonyba került. Az influenszer ezzel egyértelműen cáfolja a rosszindulatú pletykákat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top