nlc.hu
TV-sztárok

Megyeri Csilla állapota

Megyeri Csilla: „Az első napokban depresszív állapotba kerültem”

Az influenszer reméli, hogy hamarosan visszatér a régi énje.

Ahogy korábban megírtuk, Megyeri Csilla még júliusban, a debreceni Campus fesztiválon került összetűzésbe egy párral, akinek a tagjaival végül egymásnak is estek. Az eset során a férfi az influenszerre támadt, a történtek miatt a híresség végül feljelentést tett. Most az üggyel kapcsolatban azt mondta a Blikknek, hogy nagyon szeretné, ha lezárhatná a dolgot.

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla (Fotó: Birtron Szabolcs)

„Az elmúlt napokban rengeteg támogató üzenetet, hozzászólást kaptam az közösségi oldalaimon, de emellett sajnos értek támadások és bántások is. Az áldozathibáztatás sajnálatos módon manapság nagyon gyakori. Az első napokban depresszív állapotba kerültem, rengeteget sírtam, aludtam, telefonhívásaimat ignoráltam. És bár azóta igyekszem visszaterelni az életemet a rendes kerékvágásba, még ma is vannak nehéz óráim. A fizikai fájdalom néhány napon, héten belül elmúlik, de a lelki megpróbáltatásokat több időbe kerül feldolgozni” – nyilatkozta Csilla, majd hozzátette, hogy semmiképp sem sajnáltatni akarja magát, csak szeretne végre újra boldog lenni. 

„Nem tudom, mikor leszek képes újra elmenni önfeledten szórakozni, vagy csak beülni a barátaimmal, szeretteimmel valahova. A hétvégén a vőlegényemmel, Zsoltival a barátaink esküvőjén voltunk, de bevallom, nehezemre esett elmenni. Zsolti beszélt rá, hogy ne üljek a négy fal között, szedjem össze magam, mert annak semmi értelme, hiszen szerető emberek vesznek majd körül minket. Így is lett.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top