nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla ügye

Megyeri Csilla feljelentést tett a támadói ellen: „Egy hétig vártam, hogy felkeressenek, bocsánatot kérjenek”

A műsorvezető nem hagyja annyiban a történteket.

Ahogy korábban megírtuk, Megyeri Csillát július 23-án hajnalban támadta meg egy pár. A hírességet megütötték, a hajánál fogva ráncigálták több ember szeme láttára. A támadói később azt állították, hogy kétmillió forinttal tartozik nekik, amely Csilla szerint alaptalan rágalom. A műsorvezető eddig várt a bocsánatkérésre. 

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla (Fotó: Trenka Attila)

„Én szerettem volna mindezt elkerülni, csendben intézni a dolgokat és tekintettel lenni a gyermekeikre. Egy hétig vártam, hogy felkeressenek, bocsánatot kérjenek, de ez nem történt meg, sőt elkezdtek rágalmazni, így ügyvédhez fordultam és megtettük a feljelentést” – fogalmazott a Nyerő Páros legutóbbi évadának győztese. Ügyvédje a Blikknek beszélt az ügyről.

„Megérkezett a nyomozó hatóságtól a viszontválasz, amelyben leírták, hogy megkezdődött a nyomozás. Pillanatnyilag úgy ítélték meg, hogy közvádas cselekmény, így rendőrség folytatja le a nyomozást és ezután majd az ügyészség dönti el, hogy lesz-e vádemelés. Ha bíróság elé kerül az ügy, az ügyészség képviseli a vádat, de természetesen Csilla is részt vesz az eljárásban. A sérülések nyolc napon belül gyógyultak, de álláspontunk szerint felmerülhet a súlyos testi sértés kísérlete, ezt is ki fogják majd vizsgálni hatóságok” – mondta a jogi képviselő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top