nlc.hu
Sztárok

Újabb részletek Megyeri Csilla balhéjáról

Milliókkal tartozhat a megvert Megyeri Csilla, állítólag ő kezdeményezte a balhét

Az exműsorvezetőt nagyon megviselték a történtek, napok óta ki sem mozdul otthonról.

Egyre durvul Megyeri Csilla megverésének a története. Az egykori műsorvezető még nem jelentette fel az őt ököllel ütő férfit, a támadó barátnője viszont a bíróságra megy többek között azért, mert szerinte a celeb 2 millió forinttal tartozik nekik, ráadásul azt állítja, a híresség provokálta őket – írja a Bors.

Megyeri Csilla,

Támadója szerint Megyeri Csilla kezdte a balhét – Fotó: Sajtóklub

Nagyon sokan látták a viselkedésed és, hogy te kötöttél belém! (…) Tudod nagyon jól, hogy te voltál, aki provokáltál! (…) Ha ilyen jól megy, a 2 millió forint tartozásotokat nyugodtan elkezdhetitek törleszteni a “bűnöző” férjemnek! (…) A rágalmazás fogalmát pedig azt hiszem, ki is merítetted azzal, amiket rólunk írsz! (…) Találkozunk a bíróságon!” – üzente Megyeri Csillának egy kommentben a rá támadó nő.

A Blikk úgy tudja, az exműsorvezetőt nagyon megviselték a történtek, valamint nehezen tudja feldolgozni a sok bántást, amit kap azóta. “Fáj neki, hogy sokan azt gondolják, ő volt a hibás, miközben csak próbálta megvédeni magát. A sérülései is látszódnak még, emiatt napokig nem is nagyon járkált sehova” – árulta el Megyeri Csilla egyik barátja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top