nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla vallomása

Megyeri Csilla a bántalmazásáról: „Ezt az élményt nem véletlenül kaptam a sorstól”

A műsorvezetőt nagyon megviselték a történtek.

Ahogy korábban megírtuk, Megyeri Csillát a debreceni Campus fesztiválon támadták és verték meg. Az influenszer az eset óta félelemben él, nehezen tudja feldolgozni a történteket. Ám az eset arra is motiválta, hogy változtasson pár dolgon.

„Ha csak egy pofonnal kevesebb csattan egy nő arcán, már megérte az a fizikai fájdalom, amit át kellett élnem, mert ezt az élményt nem véletlenül kaptam a sorstól, ez nem kérdés. Nyilvánvaló, hogy kezdenem kell vele valamit, mondjuk be kell álljak azok közé, akik a nők elleni erőszak visszaszorításáért harcolnak” – írja a Bors nyomán a Blikk, majd Csilla arról is beszélt, hogy nem szívesen megy emberek közé. 

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla (Fotó: Instagram)

„Az egyik barátnőm megkért, hogy kísérjem el Debrecenben az egyik bevásárlóközpontba. Én pedig gondolkodás nélkül azt válaszoltam, dehogy megyek emberek közé! Hogy lássák a monoklimat? Hogy ujjal mutogassanak rám? A barátnőm erre rám nézett, majd azt mondta: ‘Látod, Csilla…? Ezt tette veled az erőszak. Te, akinek lételeme volt a nagy társaság, a tömeg, a pláza, most inkább oda sem mész. Ez maga a zsigeri félelem’. És – sajnos – igaza volt. Ez tényleg az” – nyilatkozta a celeb, aki arra a kérdésre, mit tenne, ha véletlenül összefutna támadójával Debrecenben, ezt válaszolta:

„Azt hiszem, erre nem vagyok kész. Nem tudom… Bele sem gondoltam még. Remélem, ha találkozunk, nem fog még egyszer megverni.” 

A műsorvezető a lapnak azt is elmondta, hogy a jövőben a nők elleni erőszak egyik nagykövete szeretne lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top