nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla a megveréséről

A fesztiválon bántalmazott Megyeri Csilla hosszú posztban reagált a történtekre, megmutatta a verés nyomait is

Álmatlan éjszakákon van túl az influenszer. A közösségi oldalán szólalt meg a bántalmazásról.

Megyeri Csilla egy héttel a Campus Fesztiválon történt verekedés után hosszan posztolt a közösségi oldalán. Terjedelmes (lapozható posztos) bejegyzésben reagált a fizikai erőszakra, a kommentelőktől kapott bántásokra, illetve az esettel kapcsolatos érzéseit is megosztotta. Sőt a verés nyomait is megmutatta a követőinek.

Megyeri Csilla,

Megyeri Csillát állítólag egy barátnőjének exférje és annak új párja verte meg – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A megvert influenszer bevallotta, képtelen volt aludni az elmúlt napokban, folyamatosan azon agyalt, mit kellett volna másképp csinálni. Elmondása szerint az életében még sosem tapasztalt fizikai erőszakot, de méltatlannak érzi, hogy magyarázkodnia kell. 

Úgy véli, egyik áldozatnak sincs szüksége arra, hogy a környezete és az ismerősök őt hibáztassák, hiszen a fizikai erőszak önmagában is hatalmas teher. Egyelőre még nem tudja elengedni, feldolgozni a történteket, de bízik abban, hogy idővel képes lesz rá.

Arról is ír, hogy nem akart az esettel bekerülni a hírekbe, ha rajta múlt volna, akkor csak a legszűkebb környezetének mesélte volna el. Majd a nők elleni bántalmazással és a családon belüli erőszakkal kapcsolatban fogalmazta meg a gondolatait – ezzel zárta hosszú bejegyzését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top