nlc.hu
TV-sztárok

Sztárok a 90'-es, 2000-es évekből

Megyeri Csilla sokat mutató felsőben, Pásztor Virág farmerben lépett a fotósok elé

25 éves lett a JOY Magazin, ebből az alkalomból pedig több sztár is a 90'-es és a 2000-es évek divatja szerint választott szettet.

Az első lapszám 1998 nyarán jelent meg, az ünnepi, negyed évszázados kiadás pedig 2023. augusztus 23-án került a standokra. Ebből az alkalomból ünnepeltek a sztárok szerda este egy különleges gála keretein belül. Az eseményen több híresség és egykori címlapsztár is részt vett, a vendégek közül pedig akadtak olyanok, akik visszarepültek az időben, és a magazin kezdetén népszerű divatrendek szerint öltöztek fel. Nézzük, többek között kik tették tiszteletüket az est folyamán.

Megnézem
Összes kép (12)

Megyeri Csilla hamarosan a Sztárboxban is feltűnik

A híresség – akit a debreceni Campus fesztiválon megtámadták és megverték – az RTL-en újraélesztett Sztárboxban szerepel majd. A csatorna kameráinak elárulta, hogyan készül a műsorra.

„Mentálisan és fizikálisan is úgy készülök, hogy az edzőm kőkeményen mindent próbál a buksimba és a testembe beleverni. Próbál hitet adni nekem, hogy bízzak magamban, mert azt tudni kell rólam, hogy az én kezemen bokszkesztyű májusig nem volt… Világéletemben táncoltam, edzőterembe jártam, úsztam, de a boksz kimaradt az életemből. Hatalmas kihívás ez…” – ecsetelte a riportban Csilla.

Megyeri Csilla,

Megyeri Csilla (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top