nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence nagy ütést kapott

„Minden mélypontból tanulok és még erősebb leszek” – Istenes Bence jó nagy monoklit kapott

Nem ő az első, akinek ellátták a baját.

Hamarosan érkezik az RTL képernyőjére a Sztárbox című műsor, melynek szereplőiről csak nemrég rántotta le a leplet a csatorna. Azóta, hogy kiderült, kik fognak ringbe szállni, a sztárok lelkesen posztolnak a közösségi oldalakra és hirtelen mindannyian hatalmas bokszolók lettek. Megyeri Csilla például már magára is tetováltatott egy pár bokszkesztyűt

Istenes Bence

Fotó: Trenka Attila

Természetesen ezzel a sporttal bőven együtt járnak a sérülések is, melyet most több videóban mutatott be Istenes Bence. Először 24 óráig elérhető Instagram-történetében láthatták a követői, hogy egyik szemét hatalmas, lila monokli fedi. Most egy külön videót is feltöltött, melyet gyaníthatóan a sérülés után pár perccel készített. 

„Kőkeményen dolgozunk év eleje óta és semmi nem tud kizökkenteni engem! Minden mélypontból tanulok és még erősebb leszek! Köszönöm, Mester, azt a rengeteg tudást, amit nap mint nap átadsz nekem” – írta a videó és fotók mellé a műsorvezető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top