nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence véleménye

„Színtiszta hazugság!” – Istenes Bence kiborult a ringbíróra

A bírók Rácz Jenőt hozták ki győztesnek, ám ezzel a műsorvezető nem ért egyet.

A vasárnapi Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapás előtt és után sem csitulnak a kedélyek. Mindkét fél sértve érzi magát, már a két híresség párja is megszólalt a témában. A legjobban a műsorvezető akadt ki, aki korántsem elégedett a végeredménnyel. A bírók egyhangú pontozással a séfet hozták ki győztesként, ám Bence nem titkolja, hogy szerinte nem feltétlenül így kellett volna történnie. A mérkőzés után a műsorvezető egyik edzője még egy pontozóbírónak is megmondta a magáét.  

A ringbíró, Gábris Bulcsú is megszólalt az ügyben, aki szerint Bence többször volt szabálytalan, mint az ellenfele. A kijelentésre a tévés Bochkor Gábor rádiós műsorában reagált.

„Bosszant, hogy én csöndben vagyok, nem nyilatkozom erről a pontozásról, elfogadtam a pontozóbírók döntését. Viszont az most már nagyon zavar – és az ügyvédemet tegnap már nem értem el –, hogy hazugságokat állítanak. Hogy tegnap lenyilatkozza a meccs bírója, hogy én ‘Állj!’ után ütöttem… Kiemelik azt a bizonyos esetet a harmadik menetben, hogy én ütöm a Jenőt, és ‘Állj!’ után ütöttem, sportszerűtlen voltam… ez színtiszta hazugság” – mondta Bence, aki szerint a mérkőzés előtti balhéjuk alaposan rányomta a bélyeget a műsorra. 

„Az, hogy ez rányomta a bélyegét, természetes, befolyásolta a lelkivilágomat, komoly megbánás volt bennem. Hibáztam, máshol volt a figyelmem, de ezért felelősséget vállaltam. Már úgy mentem be, hogy egy nagyon durva lelki nyomás volt rajtam… A lelkemet viszont nagyon megnyugtatná, ha nem akarnák az ellenkezőjét bebizonyítani olyan dolgoknak, amik teljesen egyértelműek. Tegnap olvastam, hogy a bíró lenyilatkozza, hogy az ‘Állj!’ után ütöttem, ami hazugság. Ott van felvételen a harmadik menetben, mindenki nézze meg” – nyilatkozta a sztár.

Istenes Bence

Istenes Bence (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top