nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő és Istenes Bence boxmeccse

Istenes Bence nem bírta fékezni az indulatait a Sztárboxon: „Ordenáré dolgokat üvöltött!”

A mérkőzés után a műsorvezető elmondta a véleményét a történtekről.

Az eddigi Sztárbox-meccsek rengeteg meglepetést és felháborodást váltottak ki az emberekből. Az egyik ilyen egyértelműen Rácz Jenő és Kabát Peti mérkőzése volt, amikor az egykori focista akkorát kapott, hogy eszméletét is vesztette a ringben. Az összecsapás végén kiderült, hogy a séf Istenes Bencével mérkőzik meg a továbbjutásért, akivel már ez előtt is ment az adok-kapok.

A műsorvezető a múlt héten egy Instagram-történet posztolása miatt alaposan a célkeresztbe került: az általa megosztott rajongói üzenetek legnagyobb része igencsak kemény, gyűlölködő szavakkal illették a sztárséfet, aki kibukott a történtektől. Bár Bence bocsánatot kért, várható volt, hogy ez a menet nem lesz piskóta. Így is lett.

A bírónak folyton szét kellett szedni a viaskodó ellenfeleket, előfordult, hogy Rácz Istenes nyakát szorította, máskor Istenes lökte neki kőkeményen a köteleknek a séfet, miközben többször is gúnyosan vigyorogtak egymásra. Mindenki szorosnak, szinte eldönthetetlennek látta a küzdelmet. A pontozók azonban kevésbé látták szorosnak, és egyhangú pontozással Rácz Jenőnek ítélték a győzelmet.

Istenes Bence a pontozók döntését nem akarta kommentálni, mint mondta, vissza kell néznie a mérkőzést, mindezek előtt azonban le akarta szögezni: nem volt véletlen, hogy nem akart kezet fogni Rácz Jenővel a mérkőzés után.

„Nem akartam a Jenővel kezet fogni, mert olyan ordenáré dolgokat üvöltött, ordított egész meccs közben.. nem tudom, lehetett-e hallani itt a mikrofonon keresztül. Szerintem nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele. Csak ennek szólt, nem a sportszerűtlenségemnek” – mondta Bence a meccs után.

Istenes Bence, Rácz Jenő,

Istenes Bence és Rácz Jenő. (Fotó: Trenka Attila)

A műsorvezető a megnyilvánulásával alaposan kivívta a kommentelők haragját. Sokan felszólaltak és kérdőre vonták Bencét, hogy miért volt szükség erre a megszólalásra a boksz végeztével. Több híresség is röviden, de annál beszédesebben posztolt a történtekről. Schobert Norbert például egy Rácz Jenővel közös képpel tette mindezt.

„Gratulálok, Jenő Barátom! Elkented a Bence száját, aki nem tud méltón veszíteni és a meccs alatt nagyon sportszerűtlen volt. Egy Bullying díjat még nyerhet!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top