nlc.hu
Sztárok

Sztárbox

Istenes Bence szerint Rácz Jenő nem reagált az üzenetére

A séf nem fogadta a műsorvezető megkeresését.

Vasárnap ringbe száll egymással Istenes Bence és Rácz Jenő. A Sztárbox-adás előtt megy a szájkarate a két híresség között. A legnagyobb botrány akkor tört ki köztük, amikor Bence egy rasszista és bántó kommentekkel teli Instagram-történetet osztott meg a közösségi oldalán. Bár állítása szerint nem vette észre ezeket a megjegyzéseket és rögtön el is távolította a posztot, Rácz Jenő igencsak megorrolt a műsorvezetőre. Az rtl.hu erről készített Istenes Bencével egy interjút, melyben a sztár ismét elmondta, hogy megbánta a történteket. 

„Figyelmetlen voltam, a kirekesztésnek sem a sportban, sem a médiában nincsen helye. Tőlem ez teljesen távol áll, eddig sem volt soha ilyen megnyilvánulásom és ezután sem lesz soha. Ez a komment, amit kitettem, figyelmetlenségből történt, de azonnal le is vettem és kicseréltem szofisztikált kommentekre, emiatt azonnal elnézést kértem nyilvánosan és Jenőnek privát üzenetet is küldtem ezzel kapcsolatban. Megírtam, hogy sajnálom és elnézést kérek tőle, ez csak egy figyelmetlenség volt” – nyilatkozta a tévés, majd hozzátette, hogy a bocsánatkérésére Rácz Jenő már nem reagált. Most ugyan feszültség van, a tévés szerint ennek nincs helye a ringben. 

„Szerintem az indulatokat nem szabad bevinni a ringbe, ott higgadtnak kell maradni. Sokan azt gondolják, ha bemegy két ember a szorítóba, akkor össze-vissza verik egymást, de így nem lehet, itt taktika van, okosan kell csinálni, alkalmazkodni kell az ellenfélhez, és el kell érni, hogy a te zenéd szóljon a ringben, és a te ritmusodban bokszoljatok.” 

Istenes Bence

Istenes Bence (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top