nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs véleménye

Sebestyén Balázs reagált Istenes Bence és Rácz Jenő balhéjára

A rádiós sem hagyta szó nélkül a történteket.

Vasárnap Rácz Jenő és Istenes Bence mérkőzést láthatunk, méghozzá a Sztárbox elődöntőjében. A két híresség között hetek óta megy az adok-kapok, így már mindenki nagyon várja, hogy összecsapjanak a ringben. Istenes egy Instagram-történtet is közzétett, melyben a követői bátorító üzenetei voltak olvashatóak. Akadt köztük azonban Rácz Jenőről szóló rasszista, illetve más gyűlöletkeltő komment is, így a tévés azonnal törölte a bejegyzést. Bár állítása szerint véletlen volt az egész és elhatárolódik az ilyesfajta megnyilvánulásoktól, sokan kiakadtak a műsorvezetőre.

Az ügy a Rádió1 ma reggeli műsorában is szóba került. Sebestyén Balázs például így fogalmazott a történtekről:

„Itt volt egy-két olyan komment, ami nagyon nem fér bele. Nem gondolnám, hogy Bencének lennének rasszista nézetei, de ez egy bődületesen nagy hiba. Több olyan komment is van, ami nem fér bele.” 

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: RTL)

Az adásban felhívták Istenes Bencét is, aki így reagált a műsorvezetők kérdéseire:

„Figyelmetlen voltam. Tényleg távol áll tőlem az ilyen. Én azt sajnáltam, hogy ebből ügy lett csinálva. Kicsit azt éreztem, Istenes hibázott, figyelmetlen volt, ugorjunk rá, végre elkövetett egy hibát. Vádoljuk meg valami olyannal, ami nem igaz! Kicsit erről szól, nekem ez esett rosszul, hazajöttem, azon gondolkodtam, miért kaptam ezt a Jóistentől.” 

A teljes adás itt visszahallgatható:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top