nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenőnél lejáratta magát Istenes Bence

Rácz Jenő reagált Istenes Bence gyűlöletkeltő posztjára: „Ennél jobban nem írhatja le a szememben önmagát”

A séf igyekezett nyugodtan elmondani a véleményét.

Összeállt a Sztárbox középdöntőjének a mezőnye. Miután Rácz Jenő vasárnap durván kiütötte Kabát Pétert, aki percekre el is ájult, most Istenes Bence ellen szállhat majd ringbe

Rácz Jenő,

Rácz Jenő, fotó: Sajtóklub

A műsorvezető az éjjel egy eléggé kétes fotót osztott meg 24 óráig elérhető Instagram-oldalán. Összeszedte a rajongóinak a kommentjeit, melyekben arra biztatják, üsse ki vasárnap a séfet – finoman szólva -, majd egy kollázst csinált belőlük. Bence jót nevetett az egészen és csak annyit fűzött hozzá: „Ez tényleg nemzeti ügy!

Rácz Jenő egy videóban reagált Bence viccesnek vélt posztjára, ami szerinte cseppet sem volt helytálló. 

Szeretnék reagálni egy-két dologra. Tegnap értesültem arról, hogy a Bence kitett egy olyan posztot, amiben gyűlöletkeltés, rasszizmus és hasonlók találhatóak, ami szerintem sem a sportágban, sem mint a képernyősök egyszerűen nem vállalhatunk szerepet – kezdte a séf, aki azt kifejtette, hogy egy ilyen követőtáborral bíró ember, mint a Bence, kutyakötelessége lenne jó példát mutatni. – Azt gondolom, semmilyen ilyen dolog nem állja meg a helyét, sem a médiában, sem ebben a sportágban. Én azt gondolom, hogy ennél jobban nem írhatja le a szememben önmagát senki sem. Ez igazán elmondja, hogy milyen ember.

Jenő hozzátette, hiába mondja a műsorvezető, hogy nem ő írta ezeket a kommenteket, mégis kiválogatta és kollázsba tette.

Íme pár komment, amiket az RTL műsorvezetője jó kedvében osztott meg: 

Dübögtesd meg a kisebbségi komplexusát ennek a bohócnak. Köszi

Kedves Bence! Kívánom, hogy nagyon verd meg a Jenőt

Remélem, vasárnap séfet vacsorázol

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top