nlc.hu
Sztárok

Ilyen üzeneteket kap Istenes Bence

Elképesztő mennyiségű üzenettel bombázzák Istenes Bencét: „Szedd szét a szakácsot vasárnap!”

Van, aki szebben, van, aki kevésbé szépen fogalmazta meg a kérését.

Összeállt a Sztárbox középdöntőjének a mezőnye. Miután Rácz Jenő vasárnap durván kiütötte Kabát Pétert, aki percekre el is ájult, most Istenes Bence ellen szállhat majd ringbe. 

Istenes Bence

Fotó: Trenka Attila

A legutolsó drámai mérkőzés nagy port kavart. Már az első perctől lehetett érzékelni, hogy a séf fölényben van a focistával szemben, ám egy pillanatig sem finomkodott. A második negyedben, amikor Kabát már a lábán is alig állt, Rácz olyan sorozatot küldött rá, amivel sikerült padlóra küldenie, ahonnan fel sem állt jó darabig. A nézőtérre néma csend borult, egyedül Róka Adrienne, Kabát Péter kedvese, kétségbeesett zokogását lehetett hallani. Szerencsére Peti felkelt és komolyabb következmények nélkül megúszta a séf durva k.o.-ját. 

Adrienne a műsort követő nap elmondta, még mindig sokkban van a látottaktól és azt is megjegyezte, nem értette Jenőt, miért kellett ilyen durvának lennie. „Köztudott, hogy Jenő bokszolt korábban, úgyhogy nem feltétlen tartottam fairnek a mérkőzést. Ráadásul azt sem értem, hogy lehet így hozzáállni a barátjához? Értem én, hogy ilyen a boksz, és mindenki nyerni akar, de miután tudta, látta, hogy jóval nagyobb fölényben van Petinél, megelégedhetett volna a pontozásos győzelemmel, nem kellett volna ilyen agresszívan a padlóra küldenie” – fogalmazott Adrienne

Jenő ugyan azt mondta, őt is traumatizálta, ami történt, és küldött is egy sms-t jó barátjának, akivel reméli, megbeszélik majd a dolgokat. A rajongókat viszont ez nem hatotta meg. Istenes Bence „postaládáját” elárasztották az üzenetek, amiket meg is mutatott 24 óráig elérhető Instagram-történetében

„Szia, Bence! Meg kell nyerned hétvégén! Nagyon drukkolunk neked, nem szép, ahogy a Kabáttal viselkedett Jenő, te sokkal korrektebb voltál.”

„Szia Bence! Szedd szét a szakácsot vasárnap, forr a vére mindenkinek, hogy elintézte Petit, csak úgy barátilag...

„Dübögtesd meg a kisebbségi komplexusát ennek a bohócnak. Köszi”

„Kedves Bence! Kívánom, hogy nagyon verd meg a Jenőt”

„Remélem, vasárnap séfet vacsorázol”

A műsorvezető az üzenetek tömkelegéhez csak ennyit fűzött:

Ez tényleg nemzeti ügy!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top