nlc.hu
Sztárok

Kabát Péter állapota

Sztárbox: Így van most Kabát Péter, akit csúnyán kiütöttek a ringben

Az egykori focista a közösségi oldalán írt a történtekről.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Kabát Péter ájultan esett össze Rácz Jenő ütésétől a Sztárboxban. Az állapotáért egy ország izgult, hiszen percekig nem lehetett tudni, hogy pontosan mi történt a korábbi magyar válogatott labdarúgóval. Peti most az Instagram-oldalán írt egy pár sort az állapotáról. 

„Minden rendben van velem! A CT is kimutatta, hogy nincs semmi baj, úgyhogy én is és ti is megnyugodhattok! Nagyon szépen köszönöm nektek, hogy ennyien aggódtatok értem, de minden a legnagyobb rendben! Szeretlek Titeket!” – közölte a nyilvánossággal a híresség. A poszt alatti kommentszekcióban rengetegen fejezték ki támogatásukat, Rácz Jenő például szívecskéket küldött az ellenfelének. 

„Én öt hónap alatt megtettem mindent, sajnos az utolsó hónapban a kezem megsérült, de nagyon-nagyon büszke vagyok magamra. Amit kaptam ettől a sporttól, ettől az egész műsortól, az kegyetlen volt. Nem tudom leírni, mit érzek most. Kemény volt, de minden egyes percét, másodpercét élveztem, annak ellenére is, hogy így végződött a mérkőzés” – mondta a Rádió1 hétfő reggeli műsorában az édesapa. Hozzátette, hogy bokszoló nem lesz belőle.

Kabát Péter

Rácz Jenő és Kabát Péter mérkőzése (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top