nlc.hu
Sztárok

Kabát Péter és Rácz Jenő barátsága

Komoly ára lett Kabát Péter és Rácz Jenő bokszmeccsének

Nem csak a lába sérült meg Kabát Péternek, miután Rácz Jenő kiütötte, de a barátságuk is megsínylette a bokszmeccset.

Nem várt következményeket tartogatott a Sztárbox egyik összecsapása. Bár Kabát Péter és Rácz Jenő barátként léptek a szorítóba, a küzdelem Kabát súlyos vereségével végződött, melyben az egykori futballista súlyosan megsérült.

De a vereség a lelkekre is hatott, a Blikk ugyanis úgy értesült, hogy a séf és a volt focista barátsága nem állt helyre, a novemberi meccsük óta ugyanis alig találkoztak egymással, miközben korábban rendszeresen összejártak.

Kabát Péter

Kabát Pétert üti Rácz Jenő (Fotó: Trenka Attila)

Jenő a küzdelem előtt arról beszélt, hogy azért nem szívesen csap össze Kabáttal, mert a barátságukat nem szeretné kitenni egy ilyen helyzetnek. Úgy tűnik, a kívülről durvának tűnő kiütés – mely után a volt újpesti focista elájult, majd kiderült, hogy olyan súlyosan sérült, hogy műteni kell – eltávolította őket egymástól.

Most ugyan megszólalt Kabát Peti, aki szerint megbeszélték a ringben történteket és lezártnak tekinti az ügyet. „Beszéltünk már, szerintem jóban vagyunk, de tény, hogy a történtek óta alig találkoztunk, nagyon sok a dolgunk…

A Sztárbox küzdelmei után egyébként Kabát párja, Róka Adrienne is kiakadt Rácz Jenő kíméletlenségén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top