nlc.hu
Sztárok

Megműtik Kabát Pétert

Műteni kell Kabát Petit, megsérült a térde a Rácz Jenő elleni bokszmeccsen

Nem úszta meg Rácz Jenő pofonjait Kabát Péter. A Sztárbox résztvevőjét műteni kell.

Elkerülhetetlennek tartják a műtétet Kabát Péter orvosai, miután az egykori válogatott focistát kiütötték a Sztárboxban. Bár Kabát egy ideig reménykedett, hogy a Rácz Jenő séffel való találkozás után elég a mágneses- és lézeres kezelés, most kiderült, nagyobb a baj.

Kabát Péter

Kabát Péter (Fotó: Trenka Attila)

Kabát a posztjában arról ír, hogy a vasárnapi bokszmeccsen megsérült térde miatt eleinte úgy nézett ki, hogy nincs szükség műtétre, ám a dolgok megváltoztak és az orvosok a műtétre szavaztak, így most egy kis pihenés és felépülés vár rá.

Van még fájdalmam, de tudom, hogy ez a sport része, és készen állok a felépülésre!” – írta a posztjában Kabát Peti, aki azt is hozzátette, hogy pályafutása 32 éve alatt nem volt térdsérülése, ám most egy bokszmeccsen azonnal beszakadt a porca.

A focistát egy jobbegyenessel kiütő Rácz Jenő úgy idézte fel az esetet, hogy „tele voltam adrenalinnal, először le sem esett, hogy mi történt, és amikor megfordultam, el kellett telnie kábé öt másodpercnek, hogy rájöjjek, hogy vége van a meccsnek.

Azóta azt is tudni vélik, hogy mekkora volt az az összeg, amiért Kabátnak megérte a kellemetlen vereség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top