nlc.hu
Sztárok

Kabát Péter állapota

Ilyen kezelésekre jár Kabát Péter a drámai kiütése után

Az egykori focistára hosszú út vár, amíg teljesen felépül.

Durva mérkőzés szemtanúi lehettek azok, akik vasárnap este megnézték a Sztárbox legutóbbi adását. Kabát Péter Rácz Jenővel szállt ringbe, aki egy jobbegyenessel KO-t adott a focistának. Peti percekig mozdulatlanul feküdt a ringben, amivel mindenkit alaposan megijesztett. Az esés közben a térde is kibicsaklott, amit lehet, hogy a jövőben csak műtéttel lehet helyrehozni.

„Harminckét év alatt nem sérült a térdem, egy bokszmeccsen meg rögtön… Tudtam, hogy baj van, mert nagyon fájt. Azt mondta az orvos, ha nem ilyen erős a combizmom, akkor a keresztszalag és az oldalszalag is szakadt volna. Így »csak« a porcom sérült, folyadék van a térdemben. Most megint mágnes- és lézeres kezelésre járok, meglátjuk, hogyan reagál rá, bízom benne, hogy ezúttal sem kell műteni. Három-négy kezelés múlva fog kiderülni”nyilatkozta a Blikknek Kabát, akinek a kiütéséről nemrég a párja, Róka Adrienne is megszólalt. Adrienne alaposan kiborult például azon, ahogy Jenő szerinte viselkedett. 

Kabát Péter, Rácz Jenő

Kabát Péter és Rácz Jenő (Fotó: Trenka Attila)

„Először fogalmam sem volt arról, hogy mi történt pontosan. Azt hittem, hogy folytatódik a mérkőzés, hiszen voltak már olyan meccsek, ahol az illető felállt a padlóról, és folytatta a küzdelmet. Ahogy te is mondtad, tele voltam adrenalinnal, először le sem esett, hogy mi történt, és amikor megfordultam, el kellett telnie kábé öt másodpercnek, hogy rájöjjek, hogy vége van a meccsnek” – így válaszolt Rácz Jenő, amikor arról kérdezték, egy nappal a Sztárbox adása után hogyan tudja felidézni azt, ami a ringben történt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top