nlc.hu
Sztárok

Róka Adrienne kiakadt Rácz Jenőre

Róka Adrienne kiakadt Rácz Jenőre: „Nem kellett volna ilyen agresszívan a padlóra küldenie”

Úgy véli, barátként nem így kellett volna hozzáállnia.

Vasárnap este drámai mérkőzéssel zárult a Sztárbox. Rácz Jenő a második negyedben padlóra küldte Kabát Petit, aki azonnal elájult. Az arénában percekig néma csend volt és csak Róka Adrienne zokogását lehetett hallani. 

Kabát Peti és Róka Adrienne

Fotó: Trenka Attila

Szerencsére azóta kiderült, a focista jobban van, és egy kisebb agyrázkódással megúszta a történteket. Kedvese, Adrienne azonban nem nagyon tudott magához térni a sokk miatt. A story.hu-nak elmondta, már a meccs előtt nagyon aggódott párjáért, amikor pedig padlóra került, lepörgött előtte az élete és azt hitte, meghalt Peti. Az aggódó Adrienne nem bírta ki, hogy ne hozza szóba Jenő hozzáállását is. 

„Gyűlölöm az erőszakot, utálom a bokszot, csupán egyvalami vigasztalt, az, hogy azt hittem, egyenlő esélyekkel indulnak a versenyzők. Sajnos tévedtem. Köztudott, hogy Jenő bokszolt korábban, úgyhogy nem feltétlen tartottam fairnek a mérkőzést. Ráadásul azt sem értem, hogy lehet így hozzáállni a barátjához? Értem én, hogy ilyen a boksz, és mindenki nyerni akar, de miután tudta, látta, hogy jóval nagyobb fölényben van Petinél, megelégedhetett volna a pontozásos győzelemmel, nem kellett volna ilyen agresszívan a padlóra küldenie – magyarázta Adrienne, aki hozzátette, szerinte a séf brutális ütése nem a véletlen műve volt, tudatosan tette ezt a barátjával. – Pontosan tudta, hogy hova kell ütnie ahhoz, hogy összeessen, és ezt ki is használta. Jól felépített mérkőzés volt ez a részéről, gratulálok neki a győzelemhez! Nem akarom őt okolni,  és nem is haragszom rá, hiszen nagyon jóban vagyunk, de akkor is fura ez az egész… A felesége, Dóri ugyan aranyos volt és megkérdezte, hogy hogy van Peti, de nagyon nem volt alkalmas, hogy beszélgessünk, mert pont akkor hívott sírva Peti anyukája, aki a tévéből nézte végig az eseményeket.”

A séf a minap elmondta, az adrenalintól szinte fel sem fogta, hogy mi történt. Késő este azonban küldött egy sms-t a barátjának. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top