nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő nyilatkozott a Sztárboxban történtekről

„Ez egy óriási trauma, fel kell dolgoznunk mindkettőnknek” – Rácz Jenő nyilatkozott a Sztárboxban történtekről

Rácz Jenő elmondta, kellett egy kis idő, amire felfogta, hogy a meccs véget ért.

„Először fogalmam sem volt arról, hogy mi történt pontosan. Azt hittem, hogy folytatódik a mérkőzés, hiszen voltak már olyan meccsek, ahol az illető felállt a padlóról, és folytatta a küzdelmet. Ahogy te is mondtad, tele voltam adrenalinnal, először le sem esett, hogy mi történt, és amikor megfordultam, el kellett telnie kábé öt másodpercnek, hogy rájöjjek, hogy vége van a meccsnek”

– így válaszolt Rácz Jenő, amikor arról kérdezték, egy nappal a Sztárbox adása után hogyan tudja felidézni azt, ami a ringben történt. 

Mint mi is írtunk róla, a séf kiütéses győzelmet aratott, miután ellenfele, Kabát Péter ájultan esett össze az egyik ütésétől. A sportoló állapotáért egy ország izgult, hiszen percekig nem lehetett tudni, hogy pontosan mi történt vele.

Szerencsére az azóta elvégzett vizsgálatok alapján úgy tűnik, hogy nincs nagy baj. „Minden rendben van velem! A CT is kimutatta, hogy nincs semmi baj, úgyhogy én is és ti is megnyugodhattok! Nagyon szépen köszönöm nektek, hogy ennyien aggódtatok értem, de minden a legnagyobb rendben! Szeretlek Titeket!”jelentkezett be Instagramon Kabát Péter. 

Rácz Jenő,

Rácz Jenő, fotó: Sajtóklub

A két híresség egyébként a Sztárbox felvétele óta nem beszélt egymással, de ez nem jelenti azt, hogy Rácz Jenő ne érdeklődött volna vasárnapi ellenfele állapota felől.

Tegnap éjjel küldtem neki egy SMS-t, és leírtam neki, hogy mennyire szeretem. Ez egy óriási trauma, fel kell dolgoznunk mindkettőnknek. Ha Peti regenerálódott, és lelkileg is rendben lesz, akkor mindenképpen beszélni fogunk” – tette hozzá.

Ami pedig a következő meccset illeti, Rácz Jenő egyelőre nem tudja megmondani, hogy nehezebb dolga lesz-e Istenes Bencével min Kabát Petivel volt. „Sokkal képzettebbnek tartom Bencét, de nem lehet megjósolni, hogy mi lesz az eredmény. Hiába edzettél keményebben, mint tegnap este kiderült, elég egy ütés.”  

És hogy mit szól ahhoz, hogy a műsorvezető az első meccse után nyilvánosan kihívta őt? Rácz Jenő szerint Istenes Bence üzengetett neki, ő viszont ebbe nem áll bele.

„Én nem a szavak embere vagyok, hanem a tetteké. Majd vasárnap találkozunk, és kiderül, hogy melyikünk a jobb. Még az is lehet, hogy én fogok ott feküdni a padlón, ezt képtelenség megjósolni, de mindannyian erre vállalkoztunk, amikor elfogadtuk ezt a felkérést, ez bármikor benne lehet a pakliban.” 

(via RTL.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top