nlc.hu
Sztárok

Sztárbox

Istenes Bence durván kiakadt, ezt üzeni az ellenfelének: „Norbika kőkemény ütéseket fog kapni”

A műsorvezető értetlenül áll az elmúlt napok történései előtt.

Javában zajlik a felkészülés az RTL felélesztett műsorára, a Sztárboxra. Istenes Bence Ifjabb Schobert Norberttel fog összecsapni. A tévés szerint bár ő nem akart senkit sem megbántani, mégis elindult egy furcsa adok-kapok ő és Schobert edzője között, amit nemcsak kifacsartnak érez, de erősnek is. A többször is vérző szájjal bejelentkező Istenes úgy gondolja, hogy néhány vicces videó még nem bántás és nem is fogja hagyni, hogy így legyen beállítva a közösségi oldalakon.

Ifjabb Schobert Norbert és Istenes Bence.

Ifjabb Schobert Norbert és Istenes Bence (Fotó: Trenka Attila)

„A sajtótájékoztatón, mikor felhívtak a színpadra, bejelentették, hogy a Norbika lesz az ellenfelem, akkor elmondtam, hogy én nagyon tisztelem a Norbit, komoly ellenfélnek gondolom, egyébként a szüleit is bírom, tényleg így van, emberileg se velük, se a Norbikával nincs bajom, soha nem akarnám megbántani őket. (…) Megint volt egy kis szurka: felvittem a színpadra egy széket, odaadtam a Norbikának, és mondtam, gyakorolja a csücsülést, le fogom csücsültetni a mérkőzésen. Aztán kitette a Sztárbox is a párosításokat, és a poszt alá az én mesterem, a Tóth Tomi bekommentelte, ő már sokat kesztyűzött velem, tudja, mit fog érezni Norbika, kitartást kíván. Na, itt szakadt el a cérna Hidvégi Gyurinál, az ő mesterénél, hogy na, most már minden határt átléptünk, ez már nagyon tiszteletlen a szülőkkel, vele, mindenkivel szemben. Kérdem én: elkezdődik most egy sajnáltató kampány, hogy jaj, szegény Norbika? Meg majd megkérnek engem, légyszi, ne üss erőseket, inkább csak kis kokikat adjál neki? Meg hát majd vigyázzunk az ő kis lelkivilágára, ne mondjunk durva dolgokat? Nem is mondtunk semmi durva dolgot! Kicsit szedjék már össze magukat!” – mondta a 24.hu által szemlézett videóban kissé feldúltan Istenes, majd hozzátette, hogy elég volt ebből a viselkedésből.

„Ilyen píszí megfogalmazásokat, lelkizéseket és puhánykodást ne várjatok tőlünk, tőlünk kőkemény ütéseket várjatok, vasöklöt! Ha Norbika tényleg akkora boksztehetség, amilyennek mondja az edzője, és kiüt majd engem, én leszek az első ember, aki gratulál neki. Ott leszek, ha megy az olimpiára, drukkolni fogok neki, de addig ne számítsatok puhánykodásra.”

A sztár ezt is hozzátette:

„Norbika annyira ügyes, hogy lehet, az olimpiára is kivisz majd. Tök jó, de akkor ne féltsétek már ennyire agyon a Norbikát, mert a Norbika kőkemény ütéseket fog kapni, remélem, azzal tisztában vagytok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top