nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka és az anyaság

Rubint Réka őrjöngő anyaoroszlánként drukkolt: kulisszafotók Ifj. Schobert Norbi meccséről

A finteszlady olyan adrenalinlöketet kapott, mint még talán soha.

Ifjabb Schobert Norbert és Istenes Bence összecsapása a mai napig beszédtéma az interneten. A Sztárbox mondhatni legendássá vált összecsapásán a műsorvezető győzött, igaz, csak pontozással. A mérkőzésen mindkét fél szerettei jelen voltak: Istenes Bence részéről gyermekei édesanyja, a műsor egyik házigazdája, Csobot Adél, ifjabb Schobert Norbert oldaláról pedig az eljegyzésre váró barátnője, édesapja, testvére, és az édesanyja, Rubint Réka.

Réka a Facebook-oldalán mesélt a bokszmeccsről, pontosabban arról, anyaként ő mit élt át közben.

„A meccs előtt voltunk a Bazilikában, imádkoztunk Istenhez, hogy segítse őt. A mérkőzés alatt is végig imádkoztam érte, egy pillanatra sem ültem le, mert azt éreztem, ha én leülök, ő is leül a ringben, ha én összerogyok, ő is” – kezdte a fitneszlady, aki a következőket is elmondta a mérkőzés kapcsán: 

Schobert Norbi Jr. és Istenes Bence

Schobert Norbi Jr. és Istenes Bence mérkőzése (Fotó: Trenka Attila)

„Kékre, zöldre, lilára vertem a combom, annyira izgultam! Ilyen ösztönszerű érzésem még sosem volt, mint tegnap. Odaadtam volna az életemet, hogy meg tudjam védeni Norbikát. Annyira felerősödtek bennem az anyai érzések, mint még soha. Amikor a meccs után magamhoz ölelhettem a fiam izzadt és véres testét, egészen különös illatot éreztem. Ugyanazt, mint tizennyolc évvel ezelőtt, amikor Norbika megszületett: egy, a magzatmázhoz hasonló illatot” – hangozott el a videóban a büszke édesanyától.

Íme pár fotó arról, hogyan drukkolt Réka a fiának 

Rubint Réka
Megnézem
Összes kép (12)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top