nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi és Rubint Réka

Családi dráma: Schobert Norbi édesanyja ezért gyűlöli Rékát

A problémás anyós-meny kapcsolat évek óta húzódik.

Schobert Norbi és Rubint Réka kapcsolata több hullámvölgyön is átesett az elmúlt években, de egy dolog sosem ingott meg köztük: a szerelem. Kellett is az összetartó erő, hiszen a család számos tragédián esett át az elmúlt években: üzleti gondok, Réka egy év leforgása alatt mindkét szülőjét elveszítette, Norbi pedig sztrókot kapott. Ilyenkor az édesapában csak a szerettei tartották a lelket, legfőképp a felesége. Bár Réka mindenben mellette áll, vannak olyan személyek, akik nem szívlelik a fitneszladyt. 

„A 45 éves kor az az időszak, amikor az ember már bármikor elveszítheti a szüleit. Én is mindennap felhívom az édesanyámat, pedig van, amiért haragszom rá” – nyilatkozta Norbi Hajdú Péter műsorában, majd azt is megosztotta, hogy mi a legfőbb konfliktusforrás Réka és az édesanyja között.

„Voltak mélypontok anyám miatt is, ő gyűlöli Rékát. Ugyanis zsigerből gyűlöl minden nőt, akit jobban szeretek, mint őt. Negyven percet maradnak meg egy légtérben karácsonykor és születésnapokon. De nincsenek beszólogatások, Réka meg sem szólal, elmegy és ennyi” – árulta el Schobert Norbi, majd így folytatta.

Schobert Norbi és Rubint Réka

Schobert Norbi és Rubint Réka (Fotó: TV2)

„Pedig szerintem természetes dolog, hogy egy férfi, aki elvesz egy nőt feleségül, és gyereke születik tőle, az lesz, akit a világon a legjobban szeret. Amikor haldokoltam, akkor is Rékát láttam utoljára. A gyerekeimet is a Rékán keresztül szeretem. Imádom őket, de nekem a világ szívcsakrája Réka” – zárta a témát a híresség a Blikk szerint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top