nlc.hu
Sztárok
Rubint Réka és a családi dinamika

„Nem nevelni kell, hanem példát mutatni” – Rubint Réka szerint ez a jó család titka

Rubint Réka számára nagyon fontos, hogy a gyerekeivel minőségi időt töltsön együtt, mert szerinte ez az, ami egy éltre megmarad.
Rubint Réka

Rubint Réka és Schobert Norbi 22 éve házasodtak össze, kapcsolatuk azonban azóta is meginghatatlan. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a fitneszkirálynő hosszasan szervezkedett, hogy férjét a szülinapján egy romantikus utazással lepje meg, amit kettesben töltenek majd.

Ez valóban különleges ajándék, ugyanis a család az esetek döntő többségében mindenhová együtt utazik. Réka szerint nincs ugyanis fontosabb annál, mint minőségi időt tölteni a szeretteiddel. „Olyan keveset kapunk egymásból, az ember állandóan rohan, mindenki intézi a saját feladatát. Arra az időre, ami tényleg tartalmas és amit kettesben töltesz a másikkal, emlékezni fogsz egy életen át. Nem az a lényeg, hogy hol töltitek ezt, külföldön vagy itthon, hanem az, hogy milyen közösen átélt pillanatokat raktároztok el magatokban”- mesélte.

Réka kifejezetten büszke arra, hogy gyerekeik a mai napig emlegetik a közös utakat, sőt. Karrierje során is mindig úgy időzítette a alakreform táborokat, hogy arra az egész család el tudjon menni. Arra is figyelt már a kezdetektől, hogy külön-külön is utazzon velük, hogy egyedi anya-lánya vagy anya-fia élményekre is szert tegyenek. Azt mondja, hiába kezdenek felnőni a gyerekek, még mindig szívesen mennek velük.

Az az igazság, hogy a gyerekek egy csettintésre felnőnek és a velük töltött időt nem kapjuk vissza, nem lehet pénzre cserélni. Addig kell kihozni a gyerekkorból a maximumot, ameddig lehet. Montenegróba minden évben megyünk pünkösdkor, Lara már most bejelentkezett, hogy szeretne jönni, mert mindig olyan jó, pedig már húsz éves. A fiúk is ugyanezt mondták. Van még néhány év, amikor boldogan eljönnek velem és ez borzasztóan jól esik.

Réka azt is hangsúlyozta, hogy szerinte az a titok, hogy „nem nevelni kell, hanem példát mutatni”. Ő ebben hisz, és úgy tűnik, hogy ez az ő családjuknál bevált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top