nlc.hu
Sztárok

Leesik az állad Rubint Réka lányának fotójától

Nem jutunk szóhoz Schobert Lara fényképétől

Rubint Rékáék lánya minden kétséget kizáróan fiatal nővé cseperedett, ennek pedig szemmel láthatóan ő maga is tudatában van.

Alig néhány hete döbbentünk rá arra, mennyire hasonlít Schobert Lara az édesanyjára, Rubint Rékára. Azon a fényképen Lara egy laza, fiatal lányként mosolygott, a fotózáshoz pedig oversize zakót és nadrágot viselt, most azonban egészen más arcát mutatta meg. A 20 éves lány, aki nemrég költözött össze szerelmével, azóta pedig már a gyerekneveken is gondolkozik, igazi végzet asszonyaként pózol, nyoma nincsen benne a szégyenlős kamasznak tekintetét és sminkjét elnézve. Magabiztosságát pedig valószínűleg tovább erősíti, hogy most már édesanyja teljes értékű helyetteseként tartja a csoportos órákat, mialatt Rubint Réka Kubában élvezi a napsütést.

A fitneszlady utazása pedig nem csak javában tart még, de szemmel látható az elégedettsége, közösségi oldalára feltöltött fotói alapján ugyanis nem csak a családjára rendkívül büszke, de arra is, hogy sikerült megvalósítania álomutazását, melyre már régóta vágyott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top