nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka Schobert Lara

Egészen meglepő Rubint Réka legújabb fotója

A fotót elnézve kicsit olyan, mintha káprázna a szemünk. Ritka, amikor ennyire szembetűnő és magától értetődő a hasonlóság...

Rubint Réka új fotót tett közzé Instagram oldalán, amelyen lányával, Larával közösen mosolyog a Marriott Hotel báltermében, ahol a Just Clear és fitnesz szakmai szövetségek díjátadó gáláján vettek részt. A 19 éves lány, aki a közelmúltban döntött úgy, hogy összeköltözik szerelmével, Tamással, egy elegáns, fekete szettben jelent meg, amely egyszerre volt egyszerű, elegáns, dögös és trendi a nadrággal, apró toppal és oversize zakóval.

Az igazán szembetűnő azonban nem is annyira Lara szerelése volt, hanem az édesanyjával közös fotói, ennyire ugyanis még nem is látszott talán, mennyire hasonlítanak egymásra! Szemük és orruk formája, sőt még mosolyuk is szinte egyforma! Ez pedig érthetően csak még tovább növeli Rubint Réka büszkeségét, aki korábban azt is kifejtette, mekkora örömmel tölti el, hogy mindkét gyermekét boldognak látja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top