nlc.hu
TV-sztárok

Rubint Réka gyermekei szerelmi életéről

Rubint Réka elárulta, hogyan éli meg az anyósszerepet

A fitneszlady kifejezetten kedveli az "új családtagokat".

Ifj. Schobert Norbi és Schobert Lara is megtalálta a boldogságot a tavalyi évben. A fiatalok eleinte visszafogottan nyilatkoztak a szerelmi életükről, de azóta Lara felvállalta, már össze is költözött barátjával, Norbi pedig elárult, hosszú időre tervez kedvesével. 

Míg a gyerekek egy ideig nem mutatták meg szerelmeiket, Rubint Réka több ízben is büszkélkedett a boldogságukkal. Ma már senki sem takargatja a magánéletét a családból, a fitneszlady pedig a Mokkában mesélt arról, hogyan érzi magát az anyósszerepben. 

Rubint Réka

Fotó: Olajos Piroska

Larának és Norbikának is van viszonylag hosszú ideje párja. Én mind a kettőjüket nagyon szeretem, nagyon édesek. Nyilván egy szülőnek az a legnagyobb boldogság, amikor a gyerekeit boldognak látja. Látni azt, ahogy felnőnek, és aztán értékrendileg hasonló párt találnak, szerintem az nagyon fontos egy szülőnek. Ami nekem nagyon nagy öröm, hogy nagyon szeretnek velünk jönni mindenhova. Van, hogy csak összefutunk egy ebédre, vacsorára, vagy amikor éppen átutazóban vannak. Azt szoktam mondani, hogy a sasfészekben az ember nevelgeti a gyerekeit, utána amikor kirepülnek, akkor látod azt, hogy megtanítottad-e őket arra, hogy tudjanak repülni. Ilyenkor jönnek elő azok a kis panelek, amiben felnőttek. Ahogy Norbika készült a Valentin napra láttam a férjem mozdulatait, aki nagyon romantikus. Amit gyerekként magukba szívtak, azt építik bele a párkapcsolatukba” – mesélte Réka, majd hozzátette, Zalán szintén nagyon szereti nagyobb testvérei párjait. 

Mint mondja, természetesen félti gyermekeit, és ha tehetné, minden csalódástól és fájdalomtól megóvná őket, de ezt természetesen nem lehet. Úgy véli, amit egy szülő ilyenkor adni tud a gyerekének, az csak a szeretet. Kijelentette, kifejezetten szereti az anyósszerepet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top