nlc.hu
Sztárok

Schobert Lara új párja

Ez Rubint Réka véleménye lánya, Schobert Lara új párjáról

A 20 éves Lara boldog új kedvese mellett.

Rubint Réka egy napját követte végig a Blikk. A riport során több téma is szóba került, például Schobert Lara focista párja, illetve a fiatal lány kapcsolata az édesanyjával. Az edző az interjú során megosztotta, hogy nem volt mindig idilli a kapcsolatuk. 

„Volt egy pár év, amikor én azt gondoltam, ezt nem élem túl. A lázadó tinédzserkor, a nővé válás… De mindenki azt mondta, nyugodjak meg, mert ha ezt túlélem, akkor a lányom vissza fog kanyarodni hozzám. Ez tényleg így történt”nyilatkozta az üzletasszony. Lara jelenleg Kazincbarcikán él új szerelmével, aki a helyi NB II-es focicsapat játékosa. 

Rubint Réka és Schobert Lara.

Rubint Réka és Schobert Lara. (Fotó: Schumy Csaba)

„Óriási biztonságot ad számomra, hogy Lara barátja egy rendkívül megbízható, jól nevelt, értékrendileg szenzációs srác, aki nemcsak nagyon szereti a lányunkat, de vigyáz is rá. Nagyon-nagyon örülök, hogy Larát boldognak látom, és nyilván így könnyebb engedni is azon a köteléken, ami köztünk van” – mondta a riportban a fiának fizetést adó Réka arra a kérdésre, mit gondol a 29 éves férfiról. Az édesanya hozzátette azt is, milyen hasonlóságot lát a lánya, és az ő életében.

„Szerintem mondhatom azt, hogy az elmúlt hét-nyolc évben a legkeményebb időszakon mentünk keresztül ő is, és én is. Nagyon sok hasonlóságot hordoz az életünk, én Kazincbarcikán születtem, ő most ott él.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top