nlc.hu
Sztárok

Megmutatta párját Schobert Lara

Megmutatta 10 évvel idősebb szerelmét Schobert Lara

Nem titkolja tovább kedvese kilétét.

Nyár elején derült ki, hogy egy 10 évvel idősebb fiú elrabolta Schobert Norbi és Rubint Réka lányának, Schobert Larának a szívét. A fiatal lány nem kürtöli világgá kapcsolatát, mindig is keveset osztott meg a magánéletével kapcsolatban. 

Schobert Lara

Fotó: RTL

Pár hete annyit elárult, már jó ideje tervezi, hogy kirepül a családi fészekből, és már most is félig-meddig szerelmével él együtt. „A hétköznapokban mindent én fizetek magamnak. Egyébként félig-meddig már összeköltöztünk a barátommal, a legtöbb időmet most nála töltöm. Ha esetleg úgy alakulna – bár remélem, minden ilyen jó marad vele –, előbb-utóbb akkor is keresnék magamnak lakást, és önállóan élnék, de megnyugtató érzés, hogy anyáék bármikor tárt karokkal fogadnak. Imádom a családom, de már nem vagyok gyerek. Ahogyan minden felnőtt, én is igénylem a magánszférát. Fontos számomra a saját kis birodalmam”nyilatkozta korábban Lara. 

Ugyan egyszer már osztott meg közös képet kedvesével, aki Kazincbarcikai SC focicsapatát erősíti, de azon csak oldalról láthattuk a szerelmeseket. Most először azonban szemből is megmutatta párját 24 óráig elérhető Instagram-történetében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top