nlc.hu
TV-sztárok

Schobert Lara párkapcsolatáról mesélt

Schobert Lara az új kapcsolatáról: „Félig-meddig már összeköltöztünk a barátommal”

Reméli, minden jól fog alakulni.

Június elején derült ki, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka lányának, Schobert Larának elrabolták a szívét. Új kedvese egy 29 éves focista, aki a Kazincbarcikai SC csapatát erősíti. Lara nem sűrűn tárja a nyilvánosság elé magánéletét, azt azonban már egy ideje tudni lehet, szeretne kirepülni a családi fészekből

Schobert Lara

Fotó: TV2

Most a Hot! magazinnak mesélt arról, igyekszik egyedül is talpra állni, így az anyagiak terén egyre kevesebbszer támaszkodik már a szüleire. 

„A hétköznapokban mindent én fizetek magamnak. Egyébként félig-meddig már összeköltöztünk a barátommal, a legtöbb időmet most nála töltöm – mondta Lara, aki nemrég úgy döntött, édesanyja nyomdokaiba lép, és ő is fitneszedző lesz. A sikeres fiatal már közel jár hozzá, hogy kialakítsa saját otthonát, vágyik is magánszférára, de megnyugtatja a tudat, számíthat szerelmére és a családjára is. – Ha esetleg úgy alakulna – bár remélem, minden ilyen jó marad vele –, előbb-utóbb akkor is keresnék magamnak lakást, és önállóan élnék, de megnyugtató érzés, hogy anyáék bármikor tárt karokkal fogadnak. Imádom a családom, de már nem vagyok gyerek. Ahogyan minden felnőtt, én is igénylem a magánszférát. Fontos számomra a saját kis birodalmam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top