nlc.hu
Sztárok

Elköltözik otthonról Schobert Lara

Schobert Lara elköltözik otthonról: „A vágyaimat valósítom meg, a saját karrieremet építem”

Ősztől új élet vár rá.

Schobert Lara októberben 20 éves lesz és egyre inkább önállósodik. Az sosem volt titok, hogy Rubint Réka lánya szeretne majd édesanyja nyomdokaiba lépni, nem olyan régen pedig már meg is tartotta első edzését. Közben az is kiderült, rátalált a szerelem egy 10 évvel idősebb futballista személyében

Schobert Lara

Fotó: Birtron Szabolcs

Egy újabb lépésre szánta el magát, miszerint hamarosan szeretne teljesen a saját lábára állni és kirepülni a családi fészekből. Ez nem lesz új a számára, ugyanis korábban már élt külön a párjával Hollandiában. 

„Az akkori párommal mentem, a szüleim elengedtek, és mindenben támogattak. Mély víz volt a javából, megvolt az alapozás. Annyiban lesz még más, hogy a korábbi alkalommal nem a saját álmaimat követtem, viszont ősztől a vágyaimat valósítom meg, a saját karrieremet építem. A családi kapocs, már csak a távolság miatt is, most sokkal szorosabb marad – mondta el a HOT! magazinnak Lara, majd édesanyja, Réka is kiegészítette. – Szerintem az a legfontosabb, hogy a gyerekem érezze, hogy a szobája ajtaja mindig nyitva áll, a családi fészek örökre megmarad biztos háttérként. A gyerekszoba ilyenkor érintetlen marad, visszavárja a lakóját, és remélem, nemsokára már az unokáim töltik be a zsivajgásukkal ezeket a tereket. Az élet rendje az, hogy a sasfészek szélére kiállva, megtanuljanak önállóan repülni a nagyra nőtt fiókák.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top