nlc.hu
Sztárok

Schobert Larából is edző lesz

Schobert Lara: „Anya világéletében szerette volna nekem átadni a stafétát”

Hamarosan egyéni órákat tart majd edzőként.

Sosem volt titok, hogy Rubint Réka lánya, Schobert Lara érdeklődik a családi vállalkozások iránt. A fiatal lány most arról nyilatkozott, hogy szeretne edzői képesítést szerezni, a képzésbe pedig azóta bele is vágott. A hétvégén félórás edzést tartott egy fitneszfesztiválon, mely csak megerősítette a döntésében.

Rubint Réka és Schobert Lara

Rubint Réka és Schobert Lara (Fotó: Schumy Csaba)

„Nagyon jól érzem magam, tulajdonképpen ez a 30 perc, amit a színpadon töltünk, meg se kottyan anya 91 perces órái után. Anya világéletében szerette volna nekem átadni a stafétát. Nagyon büszke rám, hogy továbbviszem ezt a vonalat. Nem azt mondom, hogy valami teljesen mást szeretnék adni az embereknek, viszont én egy külön személyiség vagyok. Ha valaki szeret, azt boldogan konstatálom, aki pedig nem, az majd másik edzőt választ. Abban biztos vagyok, hogy teljes mértékben ebben látom a jövőmet, mert imádok ilyenformán segíteni az embereknek”mondta a Ripostnak Schobert Lara, aki korábban kiakadt azon, hogy szerinte előítéletesek vele az emberek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top