nlc.hu
Sztárok

Aerobikedzőnek tanul Schobert Lara

Schobert Lara is aerobikedző lesz: „Végre megtaláltam a saját utam”

Hamarosan édesanyja nyomdokaiba léphet.

Schobert Lara egy éve leginkább csak arra vágyott, hogy elköltözzön a szülői házból. Akkori barátját követve Hollandiában mosott, főzött, takarított. A kapcsolat ugyan nem állta ki az idő próbáját bizonyos okok miatt, Rubint Réka lánya azonban pozitívan tekint az elmúlt időszakra: megtapasztalta, mi mindenre képes egyedül.

 

Schobert Lara

Schobert Lara a Hal a tortán-ban megmutathatta főzőtudományát – Forrás: Hal a tortán – videó

„Élveztem, hogy amíg a volt párom dolgozott vagy iskolában volt, addig én otthon lehettem és a tanulás mellett főztem, mostam, takarítottam. Utólag örülök, hogy mertem önállósodni és leválni a szüleimtől. Ezt a részét annyira élveztem, hogy ha mindez nem külföldön történik, akkor valószínűleg a szakítás után nem a régi gyerekszobámba költözöm, hanem maradok az új lakásban” – vallotta be a BEST magazinnak Schobert Lara, aki jelenleg aerobikedzőnek tanul. Úgy tervezi, hogy nyár elején befejezi az iskolát, és ha minden jól megy, őszre már önálló órákat tart.

„Ma egy cél hajt, és ez mindennél nagyobb motiváló erő: minél hamarabb elvégzem az iskolát és önálló órákat tartok, annál hamarabb új életet kezdhetek. A következő cél, hogy elköltözöm a szüleimtől” – árulta el.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban, amely ezen a héten dupla címlappal jelent meg!

BEST-címlap

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top