nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka lánya érettségijéről

Végre kiderült, van-e érettségije Schobert Larának vagy nincs

Édesanyja árulta el az igazságot.

Az elmúlt hónapokban minden hír arról szól, hogy Schobert Larára hosszú idő után rátalált a szerelem. Rubint Réka és Schobert Norbi lánya már ki is repült a családifészekből és Kazincbarcikára költözött kedveséhez

Schobert Lara

Fotó: Schumy Csaba

Habár most a fellegekben jár, tavaly tavasszal ez közel sem volt így. A Schobert családot évek óta érik támadások, de akkor Larát vették célkeresztbe, ugyanis egyes híresztelések szerint a fiatal lány megbukott az érettségin. Habár a szülők nem tagadták, hogy így volt, felháborodtak, amiért ezt a szomorú eseményt valaki közzétette. 

„Egyébként hányan buknak meg az érettségin? És? Majd ősszel lerakja. Egy tantárgy, egy szóbeli. Ettől rossz ember a Lara?” – tette fel a költői kérdést akkor a fitneszguru, aki később rágalmazás miatt feljelentést tett

Most ismét előjött ez a kérdés Rubint Réka Instagram-oldalán. Egy követője élcelődve emlékeztette Rékát a múltra és követelt választ. „Sikerült már az érettségi Larácskádnak?” – hangzott el a kérdés, amire a fitneszlady büszke választ adott:

Felsőfokú angol nyelvvizsgával együtt! És tudod, mi az igazán csodálatos? Hogy a lányom nemcsak okos, de álomgyönyörű is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top