nlc.hu
Életmód

Megbukott az érettségin Schobert Lara

Schobert Lara tényleg megbukott az érettségin, apja azonban nem aggódik: „És? Majd ősszel lerakja”

A fitneszguru szerint annyi trauma érte idén a lányát, csoda, hogy Lara idáig eljutott.

Schobert Norbi elárulta a Reggeliben, a lánya tényleg megbukott az érettségin. A fitneszguru szerint Lara mögött nagyon nehéz év áll, hiszen a kezei között halt meg a nagymamája, az apja sztrókot kapott, és egy szakításon is átesett, így szerinte ennyi trauma után csoda, hogy idáig eljutott – írja a Blikk.

Schobert Norbi,

Schobert Norbi szerint magántitok a lánya bukása (Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó)

„Egyébként hányan buknak meg az érettségin? És? Majd ősszel lerakja. Egy tantárgy, egy szóbeli. Ettől rossz ember a Lara?” – tette fel a költői kérdést Schobert Norbert, aki szerint az, hogy valaki szétkürtölte a médiában a lánya bukását, magántitoksértést követett el, és ország-világ előtt megalázta Larát.

Elmondása szerint őt bárki bánthatja, de azt nem tudja elviselni, hogy valaki a gyerekeivel tegye ezt. „Értük ölni tudok. Szó szerint, és le is ülöm” – jelentette ki a fitneszguru, aki szerint a gyerekei egyre jobban kezelik a gyalázkodásokat, de szomorúnak tartja, hogy egyáltalán szükség van erre.

Olvass még a Schobert családról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top