nlc.hu
Sztárok

Így kérte ki Rubint Rékát az apjától Schobert Norbi

Schobert Norbi már sok barátnőt elfogyasztott, mire megismerte Rubint Rékát

A fitneszlady elárulta, hogyan kérte el az édesapjától Schobert Norbi a mexikói útjuk előtt.

Schobert Norbi már sok barátnőt elfogyasztott, mire megismerte Rubint Rékát, akit a fitneszguru hiába hívott el Mexikóba, addig nem volt hajlandó útra kelni, ameddig engedélyt nem kapott az édesapjától. Így kötött ki Schobert Norbi Jászberényben, a Rubint család házában. Rubint Réka a Fókuszban mesélte el különleges kikérésének a történetét.

Rubint Réka

Rubint Réka és Schobert Norbi már 21 éve vannak együtt – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

Amikor Norbit megismertem és a kapcsolatunk elindult, és már egy párként voltunk aposztrofálva egymás szemében, akkor ő 10 nap után hazaállított két, Mexikóba tartó repülőjeggyel, és mondta, hogy szeretne engem elvinni Mexikóba. Én teljesen le voltam döbbenve. (…) Mondtam: ‘Figyelj, 23 éves vagyok, te 30, engem el kell kérni Jászberényben az édesapámtól’. (…) Nálunk ez volt a szokás. Az egész más lett volna, ha ide megyünk Egerbe. Norbi addigra már nagyon sok barátnőn túl volt, és nyilván ez nem volt számára hétköznapi. És eljött Jászberénybe. Én anyukámat felkészítettem, mert Norbi VHS-kazettáira tornázott otthon. Mondtam neki, hogy apukámat készítse fel, hogy van egy komoly udvarlóm. (…) Amikor Norbi bemutatkozott édesapámnak, akkor annyit kérdezett tőlem apukám, hogy ‘Kislányom, szeretnél elmenni Mexikóba ezzel a fiatalemberrel?’. Mondtam neki, hogy igen. Erre ő: Norbikám, akkor vigyed, vigyázz rá!” – emlékezett vissza Rubint Réka.

A fitneszlady a következőkkel indokolta, miért ragaszkodott a kikéréshez: “Én fontosnak tartottam, hogy ami apukámnak fontos, az – akárhány éves vagyok – be legyen tartva. (…) Norbi ebbe nagyon klasszul belesimult“.

Schobert Norbi amúgy Mexikóban már az első este megkérte Rubint Réka kezét, így már jegyespárként tértek haza, és természetesen a fitneszlady édesapjához vezetett az első útjuk, hogy ő is áldását adja a lánykérésre.

Olvass még Rubint Rékáékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top