nlc.hu
Család

Schobert Norbi rózsacsokorral várta Rékát

Rubint Réka négy napot volt távol, Schobert Norbi hatalmas rózsacsokorral várta

A mai napig lángol a szerelmük.

Rubint Réka elvitte a két fiát, Norbikát és Zalánt Párizsba, ahol négy napot töltöttek hármasban és a posztjai szerint életre szóló élményeket adott a gyerekeinek. Tegnap azonban hazaértek, Schobert Norbi pedig egy hatalmas rózsacsokorral várta a feleségét. A fotót ITT megnézheted.

„Úgy tűnik, tényleg nagyon hiányoztam” – írta Rubint Réka a fotóhoz, amelynél hashtagben megjegyezte, hogy ez a gyönyörű virág várta otthon, és igazán meglepte a férje.

Schobert Norbi Rubint Réka

Fotó: TV2

Réka nemrég elárulta, közeledik a 20. házassági évfordulójuk, amelynek alkalmából ismét kimondják a boldogító igent. „Aki párkapcsolatban él, az pontosan tudja, hogy az évek száma annyira szépen tükrözi azt, hogy két embernek mennyi munkája van abban, hogy ez így tud működni, ahogy. Most is összeszorul a gyomrom, mert annyira boldog vagyok, hogy ilyen társam van. Hogy amikor dolgokat kellett megoldani, Norbi mindig partner volt abban, hogy összecsiszolódjunk és menjünk előre, mint egy kis patak” – mondta.

korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top