nlc.hu
TV-sztárok

Schobert Lara vidékre költözött

Schobert Lara eldöntötte, véglegesen odaköltözik szerelméhez

Úgy érzi, az élet visszavezette őt a gyökereihez.

Nyáron derült ki, hogy Schobert Lara hosszú idő után újra szerelmes. Az akkor még 19 éves lány jó pár hónapig titkolta párját, akiről annyit lehetett tudni, hogy 29 éves és a Kazincbarcikai SC focistája. Azóta Tamást már nem csak közösségi oldalain, de nyilvános rendezvényeken is megmutatta a nyilvánosságnak.

Schobert Lara

Schobert Lara (Tények Plusz)

Rubint Réka és Schobert Norbi lánya korábban már pedzegette, szeretne kirepülni a családi fészekből, később pedig azt is elárulta, félig-meddig össze is költözött párjával. A Tények Plusznak adott interjújában viszont kijelentette, mostanra érett meg a döntés, hogy végleg felhagy fővárosi életével és vidékre költözik. 

„Azért Kazincbarcikára kerültem, mert a nekem a párom most jelenleg ott focizik. Ez egy nagyon vicces sztori, mert nekem anyukám is ott született, illetve dédnagymamám, nagymamám is ott nevelkedtek, oda is vannak eltemetve. Tulajdonképpen érdekes, hogy az élet visszavitt a gyökereimhez – magyarázta Lara, aki azt is elárulta, bár jelenleg még sokat ingázik, igyekszik az életét vidékre szervezni. – Egyszer Pesten vagyok, egyszer Barcikán… Nagyon sokat ingázok, de pont azért vittem le az edzéseket Kazincbarcikára, hogy amiatt ne kelljen feljárkálni Budapestre. Igyekszem az életemet levinni Kazincbarcikára, de mindig van egy-két alkalom, amikor fel kell ugrani. Nincsen kilométerhiányom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top