nlc.hu
Sztárok

Schobert Lara párkapcsolata

Egyre komolyabb Schobert Lara és 10 évvel idősebb párja kapcsolata

Szerelme miatt elvágyódik a fővárosból a fitneszlady lánya.

A sors mintha megismételné önmagát. Ahogy egykor Rubint Rékát is a szerelem csábította sok év után vissza a szülővárosába, Kazincbarcikára, 30 évvel később a lánya is egy fiú miatt tűnik fel egyre többször a borsodi településen – írja a BEST magazin.

Schobert Lara

Schobert Lara az Activity-ben – Fotó: Sajtóklub

Schobert Larát egyre gyakrabban látják Kazincbarcikán szerelmesen andalogni, párja ugyanis a Kazincbarcika SC 29 éves hátvédje, akinek napokon belül megkezdődik az őszi bajnokság. Az első meccs előtti kemény edzések között pedig már nincs lehetősége annyit utazni, mint eddig. Kazincbarcikán így mostantól egészen biztos, hogy több időt tölt majd Schoberték lánya.

A fiatalok még csak nyár eleje óta randiznak, és bármennyire gyerekcipőben jár a kapcsolatuk, mindketten romantikus alkatok, így a köztük lévő nagy korkülönbség ellenére hamar egy hullámhosszra kerültek.

Mint a BEST magazin megjegyzi, lehetséges, hogy Lara átteszi majd a székhelyét egy időre Kazincbarcikára, mivel a szerelme újabb évadra szerződött a futballklubbal.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top