nlc.hu
Sztárok

Ennyire hasonlít egymásra Rubint Réka és Schobert Lara

Képek, amik bizonyítják, hogy Schobert Lara Rubint Réka hasonmása

Rubint Réka és Schobert Lara le sem tagadhatnák, hogy anya és lánya!

Hollywood csak úgy hemzseg az olyan anya-lánya párosoktól, akik szinte tökéletes hasonmásai egymásnak. Már klasszikus példának számít Reese Witherspoon és Ava, de Uma Thurman sem tagadhatná le a lányát, Maya Hawke-ot. De Magyarországnak is megvan az az anya és lánya, akik a megszólalásig hasonlítanak egymásra. Rubint Réka például egészen konkrétan egy mini-me-nek adott életet Schobert Lara személyében, aki minél idősebb, annál inkább lesz egyre inkább édesanyja klónja.

A lány, aki novemberben fogja ünnepelni a 20. születésnapját nemcsak külsőre, de a karrierjében is bebizonyítja, hogy az alma nem esett messze a fájától. Lara ugyanis annak ellenére, hogy műsorvezetőként is kipróbálta magát, elsősorban Rékához hasonlóan fitneszedző szeretne lenni. A képzést már jó ideje csinálja, júniusban pedig simán lenyomott egy félórás edzést egy fitneszfesztiválon. 

„Nagyon jól érzem magam, tulajdonképpen ez a 30 perc, amit a színpadon töltünk, meg se kottyan anya 91 perces órái után. Anya világéletében szerette volna nekem átadni a stafétát. Nagyon büszke rám, hogy továbbviszem ezt a vonalat. Nem azt mondom, hogy valami teljesen mást szeretnék adni az embereknek, viszont én egy külön személyiség vagyok. Ha valaki szeret, azt boldogan konstatálom, aki pedig nem, az majd másik edzőt választ. Abban biztos vagyok, hogy teljes mértékben ebben látom a jövőmet, mert imádok ilyenformán segíteni az embereknek” – mesélte akkor a Ripostnak.

A Réka és Lara közti hasonlóság olyan szembetűnő (és őszintén: annyira imádjuk látni), hogy úgy döntöttünk, mutatunk neked is néhány képet, amin Lara az édesanyja képmása.

Larának már a profilja is kísértetiesen Rékát idézi.

Schobert LaraSchobert Lara a Hal a tortánban (Fotó: Fotocentral/Birtron Szabolcs)

Most mondd, hogy lófarokban nem hiszed azt, hogy Réka mosolyog rád?

Schobert Lara

Schobert Lara az Activity-ben (Fotó: RTL / Sajtóklub)

Anya és lánya hasonlósága még szembe tűnőbb, ha így, egymás mellett állnak.

Schobert Lara és Rubint Réka

Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba

Még a testbeszédük is ugyanolyan: Réka és Lara egymás tükörképeiként ünnepelték ifjabbik Norbi győzelmét a Farm VIP-ben.

Schobert család

(Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top