nlc.hu
Sztárok

Ők Reese Witherspoon gyerekei

Reese Witherspoon három gyermeke mintha a színésznő klónjai lennének

Reese Witherspoonnak nem csak a két nagy gyereke van, Jim Tothtól – akivel válófélben vannak – is született egy kisfia.

Reese Witherspoonnak elég komoly karrier van a háta mögött: számtalan díjnyertes sorozatban és filmben játszott már, saját könyvklubja és produkciós cége van, meg hát ne felejtsük el, hogy ő maga Doktor Szöszi. De a színésznőnek egyetlen kedvenc szerepe van, ez pedig az anyaság. Reese épp annyi idős volt, 23 éves, mint most a lánya, mikor megszületett Ryan Phillippe-pel első közös gyerekük, Ava; négy év után pedig megérkezett a lány öccse, Deacon. Miután a színészpár elvált, Reese 2010-ben megismerkedett a magyar származású ügynökkel, Jim Tothtal, akivel két évvel később meg is született a most 10 éves kisfiuk, Tennessee James.

Reese Witherspoon gyerekei

Fotó: Todd Williamson/Getty Images

A pár néhány nappal a 12. házassági évfordulójuk előtt jelentette be, hogy válnak, „a legfontosabb számunkra a fiunk és az egész családunk, ahogy átnavigálunk ezen a következő fejezeten” – írták a közleményükben. De lássuk is Avát, Deacont és Tennesseet, akiknél senkit sem szeret jobban Reese Witherspoon.

Reese Witherspoon gyerekei
Megnézem
Összes kép (9)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top