nlc.hu
Sztárok

Reese Witherspoon válása

Micsoda hét: 12 év házasság után válik Reese Witherspoon és Jim Toth

Közösen adtak ki közleményt a válásukról. Reese Witherspoon és férje mély szeretetben és egymás iránti kölcsönös tisztelettel akar továbblépni.

Úgy tűnik, ez a válások hete. Peller Annáék és Kollányi Zsuzsiék után ezúttal egy hollywoodi hírességről, Reese Witherspoonról derül ki, hogy válik. A 47 éves Oscar- és BAFTA-díjas színésznő 12 évig élt házasságban magyar származású férjével, Jim Tothtal.

elegáns férfi és nő

Reese Witherspoon és Jim Toth 12 évet voltak házasok (Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Moet & Chandon )

Most közös közleményt adta ki, melyben arról írnak, sok csodálatos évet töltöttek együtt, mély szeretettel, kedvességgel lépnek tovább és különös tisztelettel vannak mindaz iránt, amit együtt létrehoztak.

Úgy érzik, hogy most a legfontosabb a fiuk és családjuk átnavigálása a nehéz helyzeten. Házasságuk megromlásának okairól nem írnak.

Pár napja remek cikket írtunk arról, hogy definiálta újra önmagát a színésznő és találta meg a saját útját producerként és üzletasszonyként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top