nlc.hu
Sztárok

Reese Witherspoon fia, Deacon

Szívtipró kamasz Reese Witherspoon fia, Deacon

Reese Witherspoon 16 éves fia Deacon jóképű s nagyon tehetséges.

Reese Witherspoon első férjétől, Ryan Phillippe-től született fia, Deacon már 16 éves. Egyértelmű, hogy csodaszép édesanyjától és jóképű édesapjától is a legjobb géneket örökölte. Már most igazi szívtipró, és gondoljunk csak bele, milyen lesz 5 vagy épp 10 év múlva…

Reese Witherspoon és fia, Deacon

Reese Witherspoon és fia, Deacon (Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images for The Hollywood Reporter)

A tinédzser ráadásul úgy tűnik, tehetséges is, jövőjét pedig a zeneiparban képzeli el. A közelmúltban jelent meg az első saját szerzeménye, Long Run címmel, melyet Nina Nesbitt skót énekesnővel rögzített.

A 44 éves színésznő nagyon büszke a fiára, a kislemez megjelenése kapcsán pedig még egy táncot is eljárt örömében a dalra, amivel sikerült is kissé zavarba hoznia Deacont. Az erről készült, bűbájos videót pedig posztolta is – több mint 23 millió követővel rendelkező – Instagram-oldalán.A kislemez megjelenéséhez a rengeteg civil rajongón kívül világsztárok is gratuláltak, többek között Mindy Kaling és Eva Longoria. Ryan Phillippe szintén büszkén posztolt fiáról az Instáján. 

Deacon teljes neve egyébként Deacon Reese Phillippe. A középső nevét az édesanyjáról kapta, aki pedig szintén az anyukájától, neki ugyanis ez a leánykori neve. A kamasz Kaliforniában él édesanyjával, annak új férjével, a magyar származású Jim Tothtal, valamint testvéreivel és a család kutyáival. Édesapja is aktívan részt vesz azonban nevelésében, sok időt töltenek együtt. 

A zenélés mellett a sport is fontos szerepet játszik az életében: kosarazik, síel, de bringázni is rendszeresen látják Los Angeles utcáin. Deacon a TikTok-generáció oszlopos tagja, valódi mestere a rövid videók készítésének.

Reese Witherspoon örül, hogy fiatalon lett anya

Reese Witherspoonnak első házasságából a fián kívül még egy lánya is van, a 20 éves Ava, míg második férjétől egy fia született, aki most 7 éves. A színésznő több nyilatkozatában is elmondta, mennyire örül, hogy fiatalon lett anya, még ha első gyermeke születésekor még ijesztőnek is tűnt a helyzet.

“1999 óta vagyok anya. 22 éves voltam, amikor teherbe estem és 23, amikor szültem. Hogy öszínte legyek, félelmetes volt. Féltem. Nem tudtam, hogy milyen hatással lesz ez a munkámra, a karrieremre.  Az egész életed megváltozik. Minden, amiben hiszel, minden falat étel, amit megeszel, a függetlenséged minden darabkája” – fogalmazott a színésznő egy tavalyi interjújában. Ugyanitt elmondta azt is, hogy a lánya születésekor az édesanyja egy másik városban lakott, lánytestvérei pedig nincsenek, így családi segítségre nem nagyon számíthatott a mindennapokban. Akkoriban egy jógacsoport tagjaitól kapta a legtöbb támogatást.  Hozzátette, hogy amikor harmadszor anya lett, 37 évesen, mégis sokkal nehezebb volt, fizikailag különösen.

“Ha anya akarsz lenni, és ez fontos neked, akkor minden jogod megvan hozzá, hogy azzá válj. Ne mondj le róla azért, mert úgy tűnik, akadályai vannak. Meg fogod oldani” – mondta Witherspoon, aki megjegyezte ugyanakkor, hogy tiszteletben tartja azoknak a nőknek a döntését is, akik nem szeretnének gyereket, mivel úgy véli, teljesen rendben van, ha különféle utakat járunk be.

Még több sztárcsemete:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top