Aktuális

Ez történik ma, Reese Witherspoon születésnapján

Budapesten szerdán reggel 05:44-kor kel fel a Nap, és 17:56-kor nyugszik.  Reese Witherspoon születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. III. 22.

Ezen a napon:

1939-ben Kárpátalja visszavétele során Szobránc felett összecsap a szlovák és a magyar légierő, és kilenc szlovák repülőgép semmisül meg. 1976-ban Reese Witherspoon szülinapja. 2016-ban felfegyverkezett terroristák robbantásos merényletet hajtanak végre Brüsszel két forgalmas közlekedési csomópontján, a repülőtéren és a Maelbeek metróállomáson. A merénylet során több mint 300 ember megsérül, 34 meghal.

Ez történik ma, Reese Witherspoon születésnapján

A nap mottója:

Az igazi, hazugságmentes családi életben szülő és gyermeke között olyan barátság fejlődik ki, amilyen az élet semmiféle más viszonylatában meg nem terem. Ezt a barátságot az évek el nem koptatják; ellenkezőleg, egyre nemesebbé patinázzák. Ennek a barátságnak semmi köze sincs a tisztelethez és hálához; nincsenek hideg szertartásai és unott kötelezettségei, hanem eleven kötelék az, amely mindkét félnek a szívében gyökerezik.

Nagy Endre

Névnap:

Március huszonkettedike Beáta, Csilla, Csillag, Katalin, Lia, Lídia, Oktáv, Oktávián, Relinda és  Vazul napja.

Március huszonkettedikén született:

Reese Witherspoon színésznő, William Shatner színész.

Időjárás:

Szerdán északon és nyugaton számíthatunk esőre, záporokra, helyenként zivatarra, élénk, erős széllökések kíséretében.

Emiatt néhány fokkal visszaeshet a hőmérséklet, bár délen így is 20-23 fokot mérhetünk délután. 

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Ma nagyon nagy benned a vágy arra, hogy megmutasd: sokkal több van benned, mint azt mások gondolnák, vagy észrevették eddig”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top